Muhammad Adib Ashraf B. Rahimidin is mine ♡


Assalamualaikum semua warga blogger. Ok Ain dah lama tak upatde blog right so now Ain dah free meh dengar story baru dari Ain ok ;) dia ni siapa? Dia siapa? Hah dia lah cinta hati Ain, kekasih baru Ain, kesayangan selama Ain, pelengkap hidup Ain & dan inshaAllah dia juga bakal jadi suami Ain. Kalau dah jodoh tak kemana tapi Ain memang berharap yg dia akan jadi yg halal buat Ain nanti. Macam mana ek boleh jatuh hati dekat dia? Dah Allah tiba-tiba bagi perasaan dekat dia. Terima kasih pilih Ain jadi teman hidup Adib. Terima kasih untuk yg terbaik untuk Ain & relay kita. Terima kasih jadi boyfriend yg baik. Terima kasih untuk semuanya sayang. Ain harap yg Adib tak kan tinggalkan Ain. Ain yakin Adib yg terbaik dan Adib mampu bahagiakan Ain. Tak sangka yg kita akan bersama, even kita satu sekolah. Harap hubungan kita kekal ya sayang :')

First kenal macam mana? Ain pun tak sangka yg kitaorang rapat sampailah terus fall in love. Selama ni pakai twitter pun sama-sama tak follow. Last Ain lepak ala ketam haritu 29/11/2013 balik dalam pukul 4 pagi lepastu tiba-tiba Ain on twitter tengok adib ada mention dia kata lepak tak ajak be bagai semua, lepastu esok malam Ain pergi istana budaya dia mention lagi benda yg sama pergi tak ajak. Malam 2 hari berturut-turut tu kitaorang rapat Ain asyik tertidur je bila nak reply mention dia. Bangun pagi tu niat nak reply tapi takpalah tak nak ganggu dia. Malam sabtu 30/11/2013 kitaorang still rapat macam biasa kali ni Ain malas nak reply mention lepastu Adib yg mula dm Ain dulu kitaorang borak macam biasa je tak tahu pula malam tu dia nak porpose Ain tau eee malunya... rasa nak menangis tau bila Adib bagi ayat semua mcmtu. Dari cara tu Ain betul betul nampak yg dia memang nak dapatkan Ain, cara dia betul betul bersungguh nak Ain jadi gf dia. 

Alhamdulilah makin hari makin bahagia bila dengan Adib ni, serious tak tipu. Ain rasa beruntung sangat dapat kenal dia. Dialah lelaki yg pertama pernah Ain jumpa tak pernah buat Ain marah, tak pernah buat Ain merajuk & tak pernah buat ego Ain naik. Terima kasih ya Allah kau jodohkan aku dengan Muhammad Adib Ashraf :') dia juga selalu buat Ain ketawa & happy dengan dia. Sikit pun tak pernah abaikan Ain walaupun ada masa dia busy dengan benda lain. Katanya dia takut Ain tawar hati dengan dia. Faham tak saya terlalu sayangkan awak. Sumpah saya tak sanggup kalau oneday saya hilang awak. Dia lain daripada mana mana lelaki yg aku kenal. Memang lelaki macam dia yg aku nak & aku cari selama ni. Tapi alhamdulilah Allah hantar dia untuk aku. Saya sayang awak tau Muhammad Adib Ashraf. Sayang sangat sangat.

Muhammad Adib Ashraf. Terima kasih untuk kasih sayang yg awak curahkan dekat saya. Terima kasih untuk kebaikan yg awak buat untuk saya. Terima kasih selalu memahami saya. Awak terlalu berharga bagi saya sayang, awak dah cuba jadi yg terbaik untuk saya & untuk relay kita. Biy, awak ingat eh janji janji saya untuk awak selama ni. Saya terlalu sayangkan awak, sayang sangat. Saya tak sanggup kalau satu hari nanti saya hilang awak, serious saya tak sanggup nak terima semua kenyataan tu. Tapi kalau satu hari nanti awak bukan milik saya lagi, percayalah saya bersyukur & happy kenal dengan lelaki macam awak :') saya akan selalu doakan yang awak adalah jodoh saya satu hari nanti. Saya akan jaga hubungan kita dengan sebaik mungkin, semoga Allah tutup pintu hati awak untuk menerima mana mana perempuan lain selain saya. Saya cuba nak ruang hati awak hanya untuk saya seorang. Saya akan selalu support awak, bila awak jatuh saya yg akan bangunkan awak. Bila awak sedih, saya yg akan happykan awak. Bila awak perlukan seseorang, saya akan datang untuk teman awak. Percayalah cinta & sayang saya hanya untuk awak seorang. Hati saya tak akan pernah berubah, biarlah apa orang nak kata asalkan saya bahagia dengan awak. InshaAllah kalau kita ada jodoh saya harap awak yg akan bimbing saya dengan sebaik mungkin. Tanpa awak hidup saya kosong, awaklah penyeri hidup saya. Please jangan tinggalkan sayang ya? I do love you :') 

Thanks for reading it :)